Algemene electriciteitswerken

Bij de bouw of verbouwing van uw woning zijn ze van ontzettend groot belang: de elektriciteitswerken.
Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote elektriciteitswerken, met ons bedrijf kiest u voor expertise, kwaliteit én veiligheid. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u een feilloze en duurzame installatie garanderen.Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat uw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen, met een volledige keuring bij het verlaten van de werf. Dat bij zowel nieuwbouw als renovaties, als voor bedrijven als particulieren.

Heel erg belangrijk is een goede voorbereiding van de werken, waarbij rekening gehouden wordt met de aard en leeftijd van de woning. Zowel het opmaken van een eendraadsschema als situatieschema’s van bestaande installaties zitten vervat in ons dienstenpakket.

Ons bedrijf staat steeds voor u klaar, werkt volgens een strikte planning en zorgt voor een flexibele communicatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of de aanvraag van een vrijblijvende opmeting en prijsofferte.

Plaatsing van Verlichting

Een goed lichtplan haalt het beste uit je interieur. Wij nemen je stap voor stap mee zodat je op de juiste punten de juiste verlichting plaatst.
Design- en Ledverlichting voor privéwoningen, maar ook voor horeca, kantoren en publieke gebouwen. Wij voorzien tevens buitenverlichting van de hoogste kwaliteit

Wij distribueren en plaatsen verlichting van de meeste leveranciers

Wij zorgen voor het grootste bedieningscomfort

Domotica en automatisering

De techniek van domotica is erg geavanceerd en kan hierdoor het wooncomfort in en om de woonst sterk verhogen. U kan het huisnetwerk automatiseren en processen vanop afstand in gang brengen. Dat kan gaan van het aanzetten van een koffiezet tot het laten vollopen van een bad.
Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen. De installaties die wij te bieden hebben, bevatten talrijke mogelijkheden zoals een zoneregeling voor verwarming, een ecotoets, een paniektoets, een aanwezigheidssimulatie, en zoveel meer.

Er zijn heel wat slimme opties aan een domoticasysteem. Verlaag uw energieverbruik door automatisch de lichten uit te schakelen. Pas uw verwarming aan van op kantoor of in de wagen voor een warme thuiskomst. Geef inbrekers geen kans en sluit 's nachts de rolluiken als u niet thuis bent.

Zo’n domoticasysteem is tegenwoordig voor iedereen betaalbaar. Vraag er meer over en wij geven u meteen de nodige informatie.

Zonnepanelen en thuisbatterij

Elektriciteit en aardgas wordt er niet goedkoper op. Dat heeft u ongetwijfeld al gemerkt aan uw energiefactuur. Kies daarom voor zonnepanelen. Zo kiest u ook voor het milieu
Er zijn tegenwoordig geen certificaten meer, maar dat wil niet zeggen dat u er geen voordeel uithaalt. De opgewekte stroom brengt uw maandelijkse stroomrekening praktisch tot nul. U zult het dus snel merken in uw portemonnee.

Zonlicht wordt onmiddellijk omgevormd in elektriciteit door fotovoltaïsche panelen, zonder bewegende elementen en zonder geluid. De geproduceerde elektriciteit wordt door een omvormer geconverteerd om op het netwerk verdeeld te worden of opgeslagen in batterijen.

Neem contact voor een vrijblijvende offerte en berekening hoeveel zonnepanelen voor u kunnen besparen

Laadpalen en slimme energie

Tegenwoordig worden de elektrische wagens alsmaar populairder. Als u er een heeft aangekocht, dan moet deze natuurlijk ook opgeladen worden. Voor het plaatsen van laadpalen in regio Limburg kunt u rekenen op AVITA
Wij kunnen deze plaatsen bij bedrijven en particulieren aan huis. Ook de bekabeling van de elektriciteitskast nemen wij voor onze rekening. U moet ons enkel meegeven over welk merk het gaat en of u kiest voor snellading of gewone laadpalen.

Als er problemen zijn, staan wij meteen klaar om voor de nodige herstellingen te zorgen in de ruime omgeving van Limburg. U moet dus niet aankloppen bij een ander bedrijf.

Kwaliteit, service en een correcte prijs, daar staan wij garant voor. Neem vandaag nog contact op met AVITA voor meer informatie over de installatie van laadpalen.